Gobert és Társa Ügyvédi Iroda

A BWSP Gobert & Társa Ügyvédi Irodát és Adótanácsadói Irodát 2002-ben, mint az egyik legnagyobb nemzetközi ügyvédi iroda hálózatának, valamint a 90-es évek egyik legjelentősebb „big four” könyvelő és adójogi társaságának magyarországi irodájaként alapították. Az Ügyvédi Iroda korábban olyan nemzetközi tanácsadó cégekkel állt együttműködésben, mint az Arthur Andersen, Ernst & Young vagy a Pinsent Masons. A BWSP Gobert & Társa nemzetközi tapasztalatokkal és dinamikusan fejlődő csapattal rendelkező teljesen független, teljes körű szolgáltatást nyújtó ügyvédi irodaként működik. Jelen pillanatban, Ügyvédi Irodánkban kettő partner dolgozik együtt, akik sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek az adó- és jogi szolgáltatások terén, melyet különböző nemzetközi irodákban szereztek, továbbá nyolc szakember foglalkozik adó-, és jogi szolgáltatás nyújtásával. Változatos ügytípusokkal foglalkozunk – a viszonylag egyszerű ügyektől egészen az összetett és határokon átívelő hosszú távú projektekig. Ami megkülönböztet minket más irodáktól, az a magyar üzletvitel mélyreható ismerete és ügyfeleink igényeinek adó- és jogszempontú megközelítéssel történő kielégítése.

A BWSP Gobert & Társa exkluzív magyarországi képviselője az ANTEA – Alliance of Independent Firms, vezető multidiszciplináris nemzetközi hálózatnak, amelynek tagjai jogi, adó, könyvelési, auditálási és céges tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak világszerte. Emelett szintén exkluzív magyarországi partnercége egy olyan egyedülálló és megbízható jogi szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi hálózatnak, mint az International Alliance of Practising Lawyers (IAPL), amelynek elsődleges célja, hogy határokon átívelő tranzakciókkal foglalkozó cégeknek kínáljon komplex és gyorsan változó igényeire megoldásokat.

Szakembereink több nyelven nyújtanak jogi szolgáltatást. A BWSP Gobert & Társa szakterületei közé tartozik többek között, de nem kizárólagosan, a társasági és kereskedelmi jog, adójog, ingatlanjog, vállalatfelvásárlás, vitarendezés, munkajog, bank és finanszírozás, adatvédelem, valamint cégátalakulások, médiajog, peres eljárások, szellemi alkotások joga, telekommunikáció, fizetésképtelenségi eljárások és az energiajog. Mélyreható ismereteink vannak különösen a határon átnyúló felvásárlásokkal kapcsolatban. További információkért kérjük olvassa el csapatunk vezető tagjainak önéletrajzát a „Szakembereink”menüpontban.

Számos ügyfelünk nemzetközi, vagy éppen azzá kíván válni. Részükről elvárás, hogy számukra ugyanolyan magas szintű szolgáltatást nyújtsunk, bárhol is működjenek. Erre az elvárásra válaszolva a jogi- és adótanácsadásunk minőségét a kollégáink magas szintű képzettsége biztosítja. Csapatunk folyamatosan fejleszti a szakértelmét és tagjai elismert fórumokon publikálnak. Biztosítjuk, hogy ügyfeleink részére olyan jogászok nyújtsanak tanácsot, akik mindenkor szakértői, és lehetőség szerint legjobbjai az adott területnek.